Medlemsfordeler

Ønskebarn

Våre medlemsfordeler

Vi i Ønskebarn har som intensjon å være Norges fremste informasjonskanal på ufrivillig barnløshet. Ditt medlemskap støtter vårt arbeid i å synliggjøre utfordringene knyttet til det å ikke få barn. Vi jobber opp mot myndighetene om lovverk innen f.eks eggdonasjon og assistert befruktning. Vi deltar på kurs slik at vi utveksler erfaringer og får oppdatert kunnskap. Vi jobber også mye med likepersonsarbeid, slik at du akan møte noen som har vært gjennom det samme som deg.

Som ordinær medlem får blir du tilgang til følgende tjenester:

Temakvelder og seminar

Gjennom hele året tilbyr påfyll i form av fagdager. Da får vi inn relevante samarbeidspartnere til å dele informasjon eller nyheter for infertilitet. Dette kan være f.eks terapeuter eller fertilitetsleger.

Hold deg oppdater på kommende arrangement på vår nyhetsoversikt.

Rådgivningstjeneste

Ønskebarn driver rådgivningstelefon for ufrivillig barnløse på telefonnummer +47 480 85 103. Telefonen betjenes i normal arbeidstid. Her møter du en med erfaring fra ufrivillig barnløshet som gjerne tar en prat med deg. Utenom disse tidene har du anledning til å legge igjen beskjed, sende SMS eller e-post til post@onskebarn.no.

Medlemsblad

Du får fire magasin i året med artikler, fagpåfyll og innlegg fra medlemmer. Dersom du vil dele din historie hører vi gjerne fra deg.

Ønskebarn forum

Her treffer du andre likesinnede som strever med å få barn. Du kan velge å være anonym, og du velger selv hvor aktiv du vil være. Forumet skal nå fornyes, og vil fremstå i ny drakt sommeren 2020.

Kafetreff

Vi arrangerer jevnlig kafetreff for ufrivillig barnløse i flere norske byer.
Et kafétreff i regi av Ønskebarn er en uformell måte å komme i kontakt med andre mennesker som strever med å få barn. Uansett hva som forårsaker din barnløshet er du hjertelig velkommen. Du behøver ikke å være medlem av foreningen for å delta på treffene våre.

Sorggrupper

Vi tilbyr også gruppetilbud til dere som til slutt kommer til at livet skal gå videre uten barn. Her treffer dere likesinnede, og får muligheten til å prate om denne litt annerledes sorgprosessen. Gruppen samles 9 ganger i løpet av et halvt år.

Politisk påvirkning og frivillig arbeid

Våre medlemmer får muligheten til å være med i Ønskebarn sitt arbeid utad. Her er det muligheter for å sitte i sentralstyret, jobbe aktivt mot lokale – og nasjonale politikere. Kanskje du ønsker å arrangere kafetreff i din by, eller arrangere et lokalt foredrag.

Medlemsrabatter

Kommer…

Vi i Ønskebarn tror at du finner svar på det du lurer på vedrørende ufrivillig barnløshet her på vår nettside. Dersom du likevel ikke finner svar her, er du selvfølgelig hjertelig velkommen til å kontakte oss på telefon eller e-post. Vi er her for å hjelpe deg!

Kommersielle partnere: